Práce se zahradníkem

Pokud se vám do ruky dostal náš set OMG Robotics Programátor zahradník, tak na této stránce najdete vše potřebné pro vzdělávání, zábavu a práci se setem.

Co všechno se setem můžu dělat?

  • Můžeme měřit několik fyzikálních a chemických veličin 
  • Můžu si postavit robotické projekty
  • Můžu si udělat inteligentní květináč nebo záhonek
  • Můžu si vymýšlet své nové projekty

Jednoduchý návod v online podobe obsahujúci vzorové makecode programi. Niekoľko užitočných typov na vhodné úlohy pre rýchlejšie nakopnutie do začiatkov programovania s danou komponentou.

Rozšírený návod o podrobnú špecifikáciu každej súčiastky ktorá je obsiahnuta v setu. Rozsiahli popis programovej časti s vysvetlením jednotlivých blokov. Neobsahuje vzorový program.

Info

V setu najdete velké množství senzoru čidel, ale také motorky pro realizace mnoha projektů. Dále v tomto setu naleznete i naší univerzální elektroniku, kterou můžete využít jak pro měření, tak i pro ovládání robotických vozítek. S tímto setem se meze nekladou. Pokud set ještě nemáte, ale zaujalo vás, tak ho můžete zakoupit na našem e-shopu

Obsah balení:

Rozšiřující deska OMG Robotics MB2, Led displej, senzor (Osvětlení, IR, Kapacitní, Teplotní), čerpadlo, servo motorek, programovatelný led pásek, tranzistor, mechanický spínač, USB a dupont kabel, krabička.

Potřebné vybavení​

Set programátor zahradník

micro:bit a USB kabel

V případe zájmu o podkladové materiály nebo pokud budete mít jakékoliv otázky tak nás můžete kontaktovat na emailu:

pavel.safl@omgrobotics.com